• IN  MEMORIAM

  De afgelopen weken hebben we helaas afscheid moeten nemen van twee voormalige vrijwilligers van onze vereniging, te weten Annie Bosveld en André Bastiaanse.

  Annie sukkelde al geruime tijd met haar gezondheid. Eind april ging zij echter snel achteruit en is omringd door haar dierbaren op 1 mei moedig en rustig heen gegaan.

  Annie heeft gedurende vele jaren als vrijwilligster gewerkt in de keuken van onze kantine. Zowel op de zaterdagmorgen voor de jeugd als op zondagmiddag tijdens de wedstrijden van ons 1e elftal. Ook hielp zij mee met de organisatie van de kaartavonden op vrijdag.

   

  André was ook reeds geruime tijd ziek. Een operatie heeft helaas niet kunnen voorkomen dat hij op 16 mei is ingeslapen. André was veelvuldig te vinden op onze accommodatie voor het verrichten van allerlei klussen. Hij zorgde met name voor het wekelijks lijnen van de velden en deed ook veel schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast zorgde hij de laatste tijd voor een waardevolle aanvulling binnen de selectie en heeft hij menige wedstrijd in het 1e elftal gespeeld.

   

  Wij wensen alle nabestaanden van Annie en André veel sterkte toe bij het dragen van dit voor hen zo grote verlies.

   

  Bestuur Eendracht Arnhem.