• Feest bij Eendracht

  VriendenLoterij benoemt voetbalclub ‘Eendracht Arnhem' tot Club van de Week

  Een duurzame opknapbeurt voor het kleedkamergebouw dankzij bijdrage 10.000 euro

  Amsterdam, 12 december 2019 – Groot feest voor Eendracht Arnhem! De voetbalclub werd gisteren benoemd tot ‘Club van de Week' en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. Eendracht Arnhem gaat het geld gebruiken om de zes kleedkamers op te knappen: van de renovatie van loslatende tegels tot het vervangen van de douchekranen.
   
  Henk Kamerbeek, tweede penningmeester van Eendracht Arnhem: "Toen ik op de website las over de actie van Club van de Week, schoot gelijk door mijn gedachten: hier doen wij aan mee! Dat we de titel ook nog een binnen hebben gesleept, is een mooie bevestiging dat we goed bezig zijn met een grote groep vrijwilligers. We gaan de bijdrage gebruiken om het huidige kleedkamergebouw te renoveren en te voorzien van duurzame technische installaties. En wij moedigen leden, vrienden en kennissen aan om met de VriendenLoterij mee te spelen voor onze club."
   
  ‘Club van de Week'
  Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.