• Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat afgelopen dinsdag op     90-jarige leeftijd is overleden ons gewaardeerde lid

  Gerrit van Dun

  Gerrit sukkelde al geruime tijd met zijn gezondheid en woonde mede daardoor al enige tijd in verzorgingshuis Insula Dei te Arnhem.

  Gerrit was jarenlang lid van de onderhoudscommissie van onze vereniging. Geen enkele werkzaamheid was teveel voor hem. In weer en wind stond hij bijvoorbeeld blad van het dak van de kantine te vegen dan wel straatwerk te verrichten. Ook verzorgde hij gedurende 25 jaar de inkoop van de kantine. Naar aanleiding van dit jubileum werd de ruimte voor de kantine omgedoopt tot het Gerrit van Dunplein.

  In verband met al deze verdiensten werd Gerrit achtereenvolgens benoemd tot Eendrachtridder, lid van verdienste en tenslotte ere-lid van onze vereniging.

  De uitvaart vindt plaats op zaterdag 27 mei om 13.30 uur in de aula van crematorium ’t Karbrugsche Veld, Karstraat 57 te Bemmel

  Bestuur en leden van vv. Eendracht Arnhem wensen alle nabestaanden van Gerrit veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.