Nieuws

Tussen Rapportage zoeken nieuwe voorzitter Eendracht Arnhem

25 juli 2017 door Lex Peijer
www.eendrachtarnhem.nl

In een eerdere tussenrapportage hebben wij jullie op de hoogte gebracht van onze zoektocht. Met diverse kandidaten zijn gesprekken gevoerd, wat helaas nog niet heeft geleid tot een nieuwe voorzitter. Ondanks dat de betrokken personen wel zouden willen, is het voor hen qua tijd niet te combineren met werk/gezin en andere activiteiten. Wél hebben wij ondertussen twee capabele nieuwe kandidaat bestuursleden weten te vinden, t.w. Vincent Heise en Ed van der Laar. Vincent en Ed lopen nu een tijdje mee en hebben nu al aangetoond een ‘aanwinst’ voor het bestuur en voor onze vereniging te kunnen zijn. Hierdoor kunnen wij constateren dat het huidige bestuur (met aanvulling van Vincent en Ed) de potentie heeft om Eendracht op een hoger plan te brengen.

 

De zoektocht naar een nieuwe voorzitter heeft naast interessante gesprekken met tal van kandidaten en niet-kandidaten ook een aantal mogelijke aandacht- c.q. verbeterpunten naar voren gebracht. Die hebben wij in alle rust en eerlijkheid met het bestuur en in een latere sessie met het bestuur en de jeugdcommissie besproken en daarin hebben wij gezamenlijk de volgende 3 verbeterpunten voor de korte termijn geconstateerd:

 

  • Interne communicatie in zijn totaliteit optimaliseren;
  • Aanstellen Technische Commissie (ingevuld);
  • Externe communicatie website/nieuwsbrief (nog vacant).

 

Wij zijn verheugd u te kunnen melden, dat het bestuur op 17 juli 2017 een Technische Commissie heeft geïnstalleerd. De hoofdtaken van deze commissie zijn o.a.:

 

  • Het ondersteunen van de jeugdcommissie met betrekking tot het verloop van jeugdleden en het opzetten van een B- en A-elftal.
  • Het ondersteunen van de selectie en trainer en het opzetten van een 2de elftal.

 

De Technische Commissie bestaat uit de volgende leden

Willem Visser

Glenn Rijksen

Vincent Courbois

Jessica Overweg

 

Wij zijn nu nog dringend op zoek naar mensen die de vereniging kunnen helpen, om op gebied van moderne media en communicatietechnieken (Twitter, Instagram, Facebook, Website, Vlogger) de noodzakelijke stappen te gaan maken. Heeft u kennis op een van deze gebieden en heeft u tijd en zin om u daar voor de vereniging mee bezig te houden, dan bent u onze man of vrouw. 

Aanmelden of nadere informatie kan via een mailtje (zo modern zijn wij gelukkig wel) naar lexpeijer@gmail.com of telefonisch via 06-51309750.

 

Tot slot

Onze zoektocht naar een nieuwe voorzitter gaat door, maar de tijd begint te dringen! Misschien bent u wel degene die daar verandering in kan brengen. Wij gaan met iedere kandidaat een eerlijk en open gesprek aan, u hoeft zich alleen maar even te melden.

 

Loek de Knegt

Lex Peijer

Glenn Rijksen

Maikel Gruijters 
www.eendrachtarnhem.nl
In een dag geplaatst en vervolgens in een dag afgesteld. De nieuwe led verlichting laat een verfrissend helder licht over ons… Meer >
 
www.eendrachtarnhem.nl
Maandag 12 november zullen 4 studenten van de HAN Sportkunde een carrouseltraining (workshop) Sportpedagogiek (met name gericht op… Meer >
 
www.eendrachtarnhem.nl
Aanstaande zondag 21 oktober spelen onze JO 15-1, JO13-1 en JO 13-2 om 17.30 uur tegen (school)elftallen van Ripley St. Thomas Academy… Meer >
 
www.eendrachtarnhem.nl
Het kan nooit kwaad als er van een totaal onafhankelijke hoek eens naar je verenigingsorganisatie gekeken wordt. Afgelopen zomer heeft… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
05-10-2016 Meer >

 
 
 
30-03-2016 Meer >
 
Terug naar boven