Nieuws

Belangrijkste uitkomsten ALV: uitbreiding Ere-Gallerij en bestuurswijzigingen

14 oktober 2017 door Ed van der Laar
www.eendrachtarnhem.nl
Het zou je maar gebeuren dat je er niet bij kon zijn: de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de vereniging. Voor hen die dat overkomen is even de belangrijkste uitkomsten in notendop onder elkaar.

Uitbreiding Ere-Gallerij
Op voordracht van het bestuur is Lex Peijer door de vergadering benoemd tot Ere-lid en Henk Meyer tot Lid van verdienste.
Beide heren natuurlijk van harte gefeliciteerd. Meer dan verdiend en een terechte blijk van waardering.

Bestuurswijzigingen
Richard Willemsen (wedstrijdsecretaris) en Hans Jacobs (2e secretaris) hadden vooraf al aangegeven zich niet verkiesbaar te willen stellen. Zij worden opgevolgd door Raymond Courbois (wedstrijdsecretaris) en Vincent Heise (2e secretaris). Ook  nieuw in het bestuur komt Ed van de Laar die post van Bestuurslid Algemene Zaken gaat bekleden. Richard en Hans, bedankt voor al het werk, tijd en moeite die jullie de afgelopen jaren voor ons allemaal in de vereniging hebben gestoken.  Raymond, Vincent en Ed, fijn dat jullie de taken willen overnemen en veel succes toegewenst. 

De zoektocht naar een nieuwe voorzitter gaat door. Henk Kamerbeek blijft gelukkig nog een jaartje als (interim) voorzitter aan (dank daar voor) maar volgend jaar wil hij toch echt het stokje doorgeven. En wij van de redactie vragen ons af waarom dat niet aan een vrouw zou kunnen zijn? Dus dames, wat ons betreft GEWOON DOEN.

De vereniging heeft tegenwoordig een Technische Commissie, bestaande uit Jessica Overweg, Willem Visser, Glenn Rijksen en Vincent Courbois. Bedoeling is dat zij samen met het bestuur het voetbaltechnische gedeelte nog sterker binnen de vereniging gaan verankeren. Binnenkort meer hierover op deze pagina.


Als laatse een tip van de redactie aan het bestuur. Wordt het niet tijd voor een echte Wall of Fame in de bestuurskamer. Op Leden van verdienste en Ere-leden mogen we best wel trots wezen en zo kan je er ook nooit een vergeten.
 


 
www.eendrachtarnhem.nl
In een dag geplaatst en vervolgens in een dag afgesteld. De nieuwe led verlichting laat een verfrissend helder licht over ons… Meer >
 
www.eendrachtarnhem.nl
Maandag 12 november zullen 4 studenten van de HAN Sportkunde een carrouseltraining (workshop) Sportpedagogiek (met name gericht op… Meer >
 
www.eendrachtarnhem.nl
Aanstaande zondag 21 oktober spelen onze JO 15-1, JO13-1 en JO 13-2 om 17.30 uur tegen (school)elftallen van Ripley St. Thomas Academy… Meer >
 
www.eendrachtarnhem.nl
Het kan nooit kwaad als er van een totaal onafhankelijke hoek eens naar je verenigingsorganisatie gekeken wordt. Afgelopen zomer heeft… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
05-10-2016 Meer >

 
 
 
30-03-2016 Meer >
 
Terug naar boven