Nieuws

Meisjesvoetbal Challenge, We Can Do It

07 februari 2018 door Ed van der Laar
www.eendrachtarnhem.nl
Soms zijn uitdagingen te leuk om te laten lopen. In het Pinksterweekend (19 en 20 mei) is Eendracht Arnhem een van de mede organisatoren van een Euro-Sportring Internationaal jeugdtoernooi. Frans, Vlaams, Duits en Deens, zomaar wat talen die je behalve ons eigen vertrouwde Nederlands die dagen in je oren kunnen klinken.

Nu heeft de organisatie bij de meisjes O13 inschrijvingen (speciaal tijdens dit toernooi 8 tegen 8, half veld) nog ruimte voor wat extra teams. En hoewel we weten dat we geen meisjesvoetbal binnen de vereniging hebben en dus eigenlijk geen meisjesteam kunnen afvaardigen, hoe leuk zou het zijn als we dat nu wel eens brutaalweg gaan doen. Als we met elkaar gaan proberen damesvoetbal op de Eendracht kaart te zetten, te beginnen met deze Meisjesvoetbal Challenge.
We werven binnen onze eigen vereniging, we werven op basisscholen in de buurt, we werven tijdens schoolvoetbal, we werven bij vrienden, vriendinnen en iedereen die we maar kennen. En wat werven we: meisjes (die nu niet bij een vereniging actief zijn)  in de leeftijdscategorie van 11 en 12 jaar. Met elkaar gaan we ze klaarstomen om als Eendracht Arnhem team aan het toernooi mee te doen.
En we werven niet alleen voetbalsters, we werven meteen ook vlogsters die van het verloop van de Callenge op de website / YouTube verslag doen. Hoe leuk zou dat alles niet zijn.

Maar voordat we kunnen gaan werven moeten we eerst wat anders regelen. BEGELEIDING.
Een trainster of trainsters en dames die de begeleiding van de meisjes tijdens hun weg naar het toernooi en uiteraard ook tijdens het toernooi zelf op zich willen nemen.   
Natuurlijk mogen heren zich ook aanmelden, maar wij van de redactie vinden eigenlijk dat het nu tijd voor de Eendracht dames is om hun plek binnen de vereniging op te eisen.

Interesse, meld je aan bij het bestuur. Gaan we zo snel mogelijk met elkaar om de tafel zitten om te kijken hoe we alles handjes en voeten kunnen geven. Maar schiet op, de tijd dringt. De klok tikt verder en elke seconde wachten is een seconde minder voorbereidingstijd voor de meisjes.        
 
Wij zijn enthousiast, Euro-Sportring is enthousiast en Sportbeleid Gemeente Arnhem is enthousiast. En natuurlijk is ons enthousiasme geen garantie voor succes, het is wel het begin ernaartoe.

Meisjesvoetbal Challenge. Kom op Eendracht Arnhem, We Can Do It!!! 
www.eendrachtarnhem.nl
In een dag geplaatst en vervolgens in een dag afgesteld. De nieuwe led verlichting laat een verfrissend helder licht over ons… Meer >
 
www.eendrachtarnhem.nl
Maandag 12 november zullen 4 studenten van de HAN Sportkunde een carrouseltraining (workshop) Sportpedagogiek (met name gericht op… Meer >
 
www.eendrachtarnhem.nl
Aanstaande zondag 21 oktober spelen onze JO 15-1, JO13-1 en JO 13-2 om 17.30 uur tegen (school)elftallen van Ripley St. Thomas Academy… Meer >
 
www.eendrachtarnhem.nl
Het kan nooit kwaad als er van een totaal onafhankelijke hoek eens naar je verenigingsorganisatie gekeken wordt. Afgelopen zomer heeft… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
05-10-2016 Meer >

 
 
 
30-03-2016 Meer >
 
Terug naar boven