Nieuws

In alle stilte voor het KWF de strijd met de Mont Ventoux aangaan mogen wij niet geruisloos aan ons voorbij laten gaan

16 augustus 2018 door Ed van der Laar
www.eendrachtarnhem.nl
We hebben er al eerder dit jaar aandacht voor gevraagd en ook dit keer laten we deze kans niet aan ons voorbij gaan: de inspanningen die leden bereid zijn te leveren om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte kanker.
Deze keer kwamen we in gesprek met Rogier Kamerbeek die, zo bleek, al een tijd lang in training is om op 14 september 2018 tijdens ColSensation twee maal de Mont Ventoux (ook wel De Kale Berg / Reus van de Provence genoemd) te gaan beklimmen. Een loflijk streven waar wat ons betreft wel wat extra aandacht aan gegeven mag en moet worden.
ColSensation is een evenement van Stichting Team Doelbewust om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding. Jaarlijks gaat 75% van de totale donatiegelden naar het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF). Met de overige 25% worden lokale kanker gerelateerde doelen ondersteund.

Om een beeld te geven van de inspanning die Rogier bereid is (en hoopt) te gaan leveren:
de Mont Ventoux is niet zomaar een berg. Het is een ongenaakbare berg met steile klimmen, door een hard en kaal landschap met een eeuwige harde wind. Het hoogste punt van de berg bevindt zich op 1.912 meter hoogte. Het is elke dag weer een verrassing hoe de weersomstandigheden boven op de berg zijn. Zon, mist, regen, wind en kou hebben vrij spel en het is al een kunst om als sporter, los van de hoogte en steilheid van de klim, al deze elementen te trotseren.

Wij van de redactie hebben stiekem de website van ColSensation bezocht en zagen op de persoonlijke omgeving van Rogier dat hij al een redelijk bedrag aan donaties bij elkaar heeft verzameld, maar dat dat wat ons betreft nooit hoog genoeg kan zijn. Daarom plaatsen wij hieronder gewoon de link waarmee u als zelf Rogier kunt helpen zijn doel om zoveel mogelijk geld voor het KWF in te zamelen te realiseren.

Druk op Rogier om naar zijn persoonlijke ColSensation pagina te gaan

Want bij het de berg op fietsen mag hij dan wel geen hulp aanvaarden, voor het inzamelen van zoveel mogelijk (onderzoeks)geld mag en kan hij best wat hulp gebruiken en verdient hij  zeker ons verenigingssteuntje in de rug. Rogier, succes. Wij maken nu al een diepe buiging voor je.

 


 
www.eendrachtarnhem.nl
In een dag geplaatst en vervolgens in een dag afgesteld. De nieuwe led verlichting laat een verfrissend helder licht over ons… Meer >
 
www.eendrachtarnhem.nl
Maandag 12 november zullen 4 studenten van de HAN Sportkunde een carrouseltraining (workshop) Sportpedagogiek (met name gericht op… Meer >
 
www.eendrachtarnhem.nl
Aanstaande zondag 21 oktober spelen onze JO 15-1, JO13-1 en JO 13-2 om 17.30 uur tegen (school)elftallen van Ripley St. Thomas Academy… Meer >
 
www.eendrachtarnhem.nl
Het kan nooit kwaad als er van een totaal onafhankelijke hoek eens naar je verenigingsorganisatie gekeken wordt. Afgelopen zomer heeft… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
05-10-2016 Meer >

 
 
 
30-03-2016 Meer >
 
Terug naar boven