• Deze contributie wordt met ingang van 1 juli jl. weer via onze eigen administratie met behulp van Sportlink geïnd. ClubCollect zal niet meer worden gebruikt. Wel is er een contributieaanpassing van € 0,50 per 1juli doorgevoerd (conform CBS Index), maar aangezien u bij ClubCollect €1,00 betaalde voor de afhandeling, heeft u een voordeel van € 0,50.

  Natuurlijk kunt u bij ons er ook voor kiezen per kwartaal, half jaar of per jaar te betalen (zonder kosten) indien u hiervoor uw keuze maakt, dan een mailtje naar contributie@eendrachtarnhem.nl

  Voor wat betreft de voldoening van de contributie geldt binnen onze vereniging nog steeds de regel dat bij een achterstand betalingen van 2 maanden, ook bij stornering, u geblokkeerd wordt voor het spelen van wedstrijden

  Sportvelden

  U zult zien dat de velden er strak bij liggen. Deze zijn zeer grondig onderhouden. Door Sportbedrijf Arnhem is fors geïnvesteerd in de velden. Op de site bij werk in uitvoering van 27 april 2020 is een uitvoerige beschrijving gegeven van de uitgevoerde werkzaamheden. Inmiddels liggen de velden er mooi groen bij.

  Kleedkamers

  Ook zijn al onze kleedkamers achter gerenoveerd. De vloeren zijn allemaal vernieuwd, de wanden zijn geschilderd en in de kleedkamers 3 en 5 zijn de douchevloeren betegeld. Het betreft een hele verbetering die financieel mogelijk is gemaakt door de Vriendenloterij. Door mee te spelen met de Vriendenloterij ondersteunt u de vereniging. Wij krijgen namelijk van elk verkocht lot een bijdrage. Klik voor meer informatie op de link op onze site.

  Corona maatregelen

  Natuurlijk hebben we ook allemaal te maken met de corona maatregelen We hebben de kantine helemaal moeten veranderen. De nieuwe opstelling is minder leuk, maar wij hopen dat u allemaal wilt meewerken. Er mag namelijk alleen nog worden gezeten. Staan is verboden. Op de tafels staan stickers waar de stoelen moeten staan. Dit is een vaste plaats, ze mogen niet verplaatst worden. In totaal zijn er 52 zitplaatsen.

  Ook is er in de kantine een vaste looprichting. Volgt u alstublieft de pijlen. De toiletten bij de ingang zijn geblokkeerd. U kunt de toiletten aan de achterzijde gebruiken. Op de deuren zitten grendels en er mag maar één persoon in het toilet aanwezig zijn. Dit geldt zowel bij het dames- als het herentoilet. Indien het toilet bezet is moet u 1,5 meter afstand houden.

  Voor wat betreft de bar is er één uitgiftegedeelte. Zo kunt u 1,5 meter afstand van de barmedewerker houden. Het meest handige is aan tafel een briefje te maken en dit even bij de bar af te geven. De barmedewerker zal aan de hand van dit briefje de bestelling gereed maken. Wij verzoeken u alle verschuldigde bedragen te pinnen.

  Ook de terrassen zullen aangepast worden. Er komen maximaal 4 stoelen rond een tafel. Wij vertrouwen erop dat u zelf uw verantwoording neemt om zowel in de kantine als op het terras de corona maatregelen te respecteren. Bij overtreding van de regels zult u bij controle door de BOA een boete krijgen van € 390,00 Daarnaast zal de vereniging een boete krijgen van € 2.500. Bij een tweede overtreding zal de kantine gesloten worden en bij overtredingen buiten zal het terrein ook gesloten worden. Dit willen we toch niet laten gebeuren?!

  Ook het publiek moet op 1,5 meter afstand van elkaar staan. Bij de hangleuning is dit heel makkelijk via de desbetreffende paaltjes. Ook op de tribune geldt de 1,5 meter maatregel. Dit wordt gerealiseerd via stickers op de stoelen.

  In de kleedkamers moeten de spelers ook 1,5 meter afstand van elkaar houden. Aangezien er hierdoor maar 5 spelers in een kleedkamer kunnen zullen per elftal drie kleedkamers nodig zijn. Wij zien het als een uitdaging om hier goed mee om te gaan.

  Ondanks alle beperkingen wensen wij jullie allereerst een fijne vakantie toe, alvast een sportief seizoen toegewenst en hopen op jullie medewerking om er samen wat moois van te maken.

  Het bestuur.