• Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken? Dan ben je de juiste persoon om scheidsrechter te worden! Wij zorgen tijdens de opleiding 'Verenigingsscheidsrechter veldvoetbal' voor een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende ‘bagage’ aan de slag kunt bij 11 tegen 11 wedstrijden bij jouw eigen club.

    De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal en hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter draagt bij aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Dit betekent meer plezier bij alle deelnemers aan het voetbal.

    Tijdens de opleiding krijgen de deelnemers te maken met opdrachten, spelregelquizzen, oefeningen en reflectie op de eigen wedstrijden. De opdrachten kunnen binnen de digitale leeromgeving van de KNVB - Dugout - verwerkt worden. Door de opleiding tot verenigingsscheidsrechter te volgen, zet je de eerste stap in het opleidingstraject van de KNVB.

     

    Bij Eendracht Arnhem Gaat de opleiding van start 1x per maand in september,oktober,november en december schrijf je in via de KNVB.

    https://www.knvb.nl/assist-scheidsrechters/opleidingen/verenigingsscheidsrechter