• Zoals jullie allemaal weten is het al gedurende een aantal weken stil op ons complex. Dat wil echter niet zeggen dat er in het geheel geen activiteit is. Door de leden van de onderhoudscommissie wordt al geruime tijd hard gewerkt. Met de donatie van de Vriendenloterij is namelijk vervroegd begonnen met het opknappen van de kleedkamers en zijn deze al in een ver gevorderd stadium. Alle kleedkamers zijn straks voorzien van waterbesparende doucheknoppen. Bovendien zijn een aantal losliggende tegelvloeren verwijderd en worden alle vloeren voorzien van een epoxylaag. Door deze laag wordt de vloer stroef, zorgt voor duurzame bescherming, is goed reinigbaar, stofvrij en vloeistofdicht. Tenslotte wordt alles nog geschilderd in onze clubkleuren.

    Sportbedrijf Arnhem begint in de tweede week van de maand mei met de renovatie van het hoofdveld en veld 3. Het trainingsveld is al doorgezaaid. Doordat er geen voetbalactiviteiten zijn kan met deze werkzaamheden eerder worden begonnen zodat we rond 17 augustus weer van de velden gebruik kunnen maken.

    Door het sportbedrijf is de volgende omschrijving gegeven van de door hen te verrichten werkzaamheden:

    Voordat we de fieldtopmaker (maaifreesmachine) inzetten gaan we eerst haaks op het veld zandsleuven aanbrengen zodat we een optimale  waterafvoer hebben in de toplaag. Dit voeren we alleen uit op veld 1. Nadat de fieldtopmaker de toplaag er af gehaald heeft wordt het veld bezand met 75m3 zand. Na bezanden wordt het veld geprikt met de vertidrain met zogenaamde ijsco-drains Dit zijn stalen pennen in de vorm van een ijsco/feesthoedje waarbij na het prikken van deze gaten het bezandingszand in wordt gesleept wat zal bijdragen aan een betere waterhuishouding aangezien er een soort zandkegels worden gemaakt. Als het inslepen van het zand gereed is zal het veld worden doorgezaaid met graszaad, daarna zal het veld nog een behandeling krijgen met de schudfrees tot +/- 45cm diepte messen door de grond zullen gaan om te zorgen voor beluchting.

    Al deze werkzaamheden moeten er voor zorgen dat het volgende seizoen zo weinig mogelijk wedstrijden moeten worden afgelast.

  • Kleedkamer renovatie

  • Veld renovatie